Gusbourne Estate setter standarden for Engelsk vin

Gusbourne Estate, etablert i 2004 i Kent, England, er i dag den ledende produsenten av kvalitetsviner og har raskt etablert seg som en pioner innen den engelske vinindustrien.

Beliggende på de pittoreske åsene i Kent, som regnes som et av de beste vinområdene i Storbritannia, fokuserer Gusbourne på å dyrke førsteklasses druer, spesielt Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Deres lidenskap for håndverk og detaljer gjenspeiles i hvert trinn av vinproduksjonen, fra vingårdens omsorgsfulle vedlikehold til presise vinifikasjonsteknikker.

Gusbourne har oppnådd internasjonal anerkjennelse for sitt utvalg av prisbelønte viner, spesielt deres musserende viner som har blitt sammenlignet med de beste fra Champagne.

Med dedikasjon til kvalitet og bærekraftighet har Gusbourne Estate satt standarden for engelsk vinproduksjon og fortsetter å inspirere vinelskere verden over.

Vinmonopolet og Norge har allerede etablert sin interesse og er i dag det største eksportmarkedet for engelske viner.

Gusbourne er mest kjent for sine musserende viner, og du har muligheten til å velge blant flere varianter på Vinmonopolets hyller, men også deres stille viner har fått strålende kritikker blant norsk og internasjonal presse.

Har du lyst til å utforske mer, så vil Gusbourne være tilstede på disse stedene i nær fremtid:

Gusbourne - Musserende

Gusbourne - Vin