Chablis og sjømat er som skapt for hverandre. La Chablisienne er Norgesvenner og er godt kjent for sin høye kvalitet. Etablert i 1923, med [...]
Juleribbe er det som står på bordet i norske hjem. Ca. 50% spiser juleribbe med tilbehør på juleaften. Selve juleribben er nokså grei å [...]
Rakfisk har mye smak i både fisk og tilbehør, og den største utfordringen her er den rå løken. Et tips er å bruke syltet [...]
Pinnekjøtt finnes i 2 varianter, røkt og urøkt. De krever litt forskjellige viner, men du kan velge både rødt, hvitt og bobler. Pinnekjøttet er [...]
Bare en liten del, ca. 4%, av den norske befolkningen spiser torsk på juleaften, og tradisjonen med juletorsken stammer fra tiden da desember var [...]
Det indiske kjøkkenet er et fyrverkeri av intense krydder og smaker. Intensiteten i disse smakene og krydderblandingene avhenger av region, men som en generell [...]
Kylling er magert kjøtt som avhengig av tilberedning, og hvilken del av kyllingen du bruker, åpner opp for en rekke spennende kombinasjoner med vin [...]
Wasabi, soyasaus, ingefær og rå fisk er ingredienser som ikke nødvendigvis er vinens beste venner, men det finnes hederlige unntak i friske og [...]
Brukernavn eller e-postadresse *
Passord *
Husk meg Logg inn
Mistet passordet ditt?