Skip to content
FondbergFondberg
  • Hjem
  • Om Fondberg
  • Anbefalinger
  • Produkter
  • Horeca
  • Kontakt

Anbefalinger

 

Vin til sjømat

Chablis og sjømat er som skapt for hverandre. La Chablisienne er Norgesvenner og er godt kjent for sin høye kvalitet. Etablert i 1923, med [...]

Vin til juleribben

Juleribbe er det som står på bordet i norske hjem. Ca. 50% spiser juleribbe med tilbehør på juleaften. Selve juleribben er nokså grei å [...]

Rakfisk med løk
Vin til rakfisk

Rakfisk har mye smak i både fisk og tilbehør, og den største utfordringen her er den rå løken. Et tips er å bruke syltet [...]

Vin til pinnekjøtt

Pinnekjøtt finnes i 2 varianter, røkt og urøkt. De krever litt forskjellige viner, men du kan velge både rødt, hvitt og bobler. Pinnekjøttet er [...]

Vin til torsk

Bare en liten del, ca. 4%, av den norske befolkningen spiser torsk på juleaften, og tradisjonen med juletorsken stammer fra tiden da desember var [...]

Vin til indisk & spicy mat

Det indiske kjøkkenet er et fyrverkeri av intense krydder og smaker. Intensiteten i disse smakene og krydderblandingene avhenger av region, men som en generell [...]

Vin til kylling

Kylling er magert kjøtt som avhengig av tilberedning, og hvilken del av kyllingen du bruker, åpner opp for en rekke spennende kombinasjoner med vin [...]

Vin til sushi

Wasabi, soyasaus, ingefær og rå fisk er ingredienser som ikke nødvendigvis er vinens beste venner, men det finnes hederlige unntak i friske og [...]

 

Kopirett 2021 © Fondberg | Personvernserklæring | Utviklet av Akari
  • Hjem
  • Om Fondberg
  • Anbefalinger
  • Produkter
  • Horeca
  • Kontakt
  • Innlogging

Innlogging

Mistet passordet ditt?