Skål til 17. mai med de perfekte boblene!

Vin og sider anbefalingene til en sprudlende 17 Mai 

Når det er tid for feiring og spesielle anledninger, er det ingenting som setter stemningen bedre enn å åpne en flaske med de rette boblene. Det er en tradisjon som har stått tidens prøve, og det er ikke uten grunn at 71% av oss alltid eller ofte velger å drikke musserende viner under slike festligheter.

Det er noe med boblene og kullsyren som virkelig setter i gang feststemningen. De sprudlende perlene gir en følelse av letthet og glede som passer perfekt til anledningen. Og når vi snakker om musserende viner, er det ingen som kan sammenligne seg med champagne og dens like.

Historisk sett har champagne vært forbundet med overklassen, og denne assosiasjonen har fortsatt å forme tradisjonen rundt musserende viner. Det har vært drikken for de store øyeblikkene i livet, et symbol på luksus og feiring.

Så når du står der, klar til å starte feiringen av nasjonaldagen eller en annen spesiell anledning, sørg for å velge de rette boblene. Musserende vin, med sin eleganse og feststemning, vil bidra til å gjøre øyeblikket enda mer minneverdig.

Hvis du vil ha litt ekstra norsk smak på dagen, anbefaler vi sider fra Aga Sideri i Hardanger. Lagmann Sider er nettopp kåret til den beste norske sideren, og rosévarianten er vårt klare valg som et alternativ til pavlovaen.

Vi ønsker dere alle en fin og hyggelig feiring.

Team Fondberg

Champagne - 17 Mai

Gusbourne Estate - 17 Mai

Aga Sideri - 17 Mai