Røde sommer viner
Beaujolais og Pinot Noir passer ypperlig til sommeren
Fruktige viner som er saftige og drikke vennlige er perfekt til sommerens samlinger rundt grillen.
Druetypene Pinot Noir og Gamay har det til felles at de har lett frukt profil, fin friskhet og ofte ikke så mye tanniner som gjør det til en fryd å drikke alene og sammen med både fisk og kjøtt fra grillen.
Vinmagasinet Vinforum har fremhevet Beaujolais vinene fra Potel-Aviron og Yohan Lardy som de beste kjøp som lanseres i Juli måned.
Beaujolais vinene er i den rimelige prisklassen og det blir vanskelig og gjør bedre kjøp fra dette slippet.
Favoritten Pinot Noir er selvsagt også tilstede og Bodega Chacra i Argentina kommer med ny årgang samt vi ikke må glemme Geantet-Pansiot sin Pinot Fin.
Husk: Serveringstemperatur: 14-16 Celsius grader
Nyt sommeren – Team Fondberg