INGREDIENSER
- 800 G POTET I SMÅ STRIMLER
- 8 STEINSOPPTOPPER
- 1 SPISSKÅL
- 200 G SMÅ KANTARELLER
- SMØR
- NØYTRAL OLJE
- SALT & PEPPER
- TYTTEBÆR
TILBEREDNING
Når potetene er ferdig kuttede i små strimler, ha de i en teflonpanne med litt olje på medium varme og tilsett salt og pepper.
Under steking tilsett små biter av smør rundt kanten. Når du har fått en finn farge på én side, snu og gjenta samme prosess.
Når potetkaken er ferdig stekt ha den over på et fat som tåler å stå i ovnen. Legg steinsopptopper oppå potetkaken og dekk den med aluminiumsfolie. Sett i oven på 180 grader i ca. 15-20 minutter.
Mens potet- og steinsoppkaken er i ovnen, kutt spisskål i strimler og damp i vann og smør med litt salt og pepper. Stek samtidig kantareller i smør med litt hvitløk.
Ta ut potet- og steinsoppkaken, pynt med litt spisskål, kantareller og litt tyttebær. Bon appetit!