Skip to content
FondbergFondberg
  • Hjem
  • Om Fondberg
  • Anbefalinger
  • Produkter
  • Horeca
  • Kontakt

Anbefalinger

 

Masterclass med Mai Tjemsland MW – Høst 2025

Eklsklusiv og morsom vinsmaking med en av Norges få Master of Wines (MW) [...]

Masterclass med Mai Tjemsland MW – Spesial smaking Weingut Winter

Tema: Smaking av viner fra Weingut Winter, Rheinhessen. Med Grosses Gewâchs på Riesling samt topp Chardonnay og Spätburgunder (Pinot Noir) fra kjølige Tyskland [...]

Masterclass med Mai Tjemsland MW – Musserende viner fra England versus Champagne

Tema: Musserende engelske kvalitets viner smakes mot forskjellige typer Champagne (Champagne metoden) [...]

Masterclass med Mai Tjemsland MW – Lær å kjenne druetypiske aromaer, eik og mineralitet

Tema: Lær deg hvordan du gjenkjenner druer med sine type riktige aromaer. Bruken av eik og lagring på bunnfall til aromaer av mineralitet. [...]

Julemat & Vin: Den Perfekte Matchen med Mai Tjemsland MW

Tema: Viner til julematen – den perfekte matchen til tradisjonelle retter. [...]

kantareller
Årets kantareller er på topp nå

Har du ikke allerede spist eller plukket årets kantareller da er det bare å gå i butikken. Her er hva du drikker til denne delikatessen. [...]

Vinvalg til grillede grønnsaksretter!

Grilling forvandler grønnsaker – sødmen forsterkes, bitterhet rundes av, og røykpreget gir dybde og karakter. Men grønnsaker har ikke den proteinrike strukturen som kjøtt [...]

Vin til ferske reker

Ferske reker på loff er en del av sommerens gode minner for de fleste. Reker er naturlig litt søte og har med det salte [...]

Skål til 17. mai med de perfekte boblene!

17 Mai er noe særlig og vi anbefaler deg å feire med musserende vin fra enten Champagne, England eller norsk sider fra Hardanger! [...]

 

Kopirett 2025 © Fondberg | Personvernserklæring | Utviklet av Akari
  • Hjem
  • Om Fondberg
  • Anbefalinger
  • Produkter
  • Horeca
  • Kontakt
  • Logg inn