Bli med på en inspirerende reise gjennom vinens mangfoldige univers når en av Norges fremste vineksperter, Master of Wine Mai Tjemsland, deler sin kunnskap og lidenskap.
I denne artikkelserien guider hun oss gjennom ulike temaer – fra druesorter og vinregioner til smaksnoter og mat- og vinkombinasjoner – med et skarpt blikk og en solid dose entusiasme.
Høstens Masterclass med Mai Tjemsland MW
Sted: Fondberg, Henrik Ibsens Gate 60B
Tidspunkt: Kl. 17.30 – 19.15
16 September – Tirsdag
Tema: Smaking av Chardonnay og Pinot Noir fra “nye” og “gamle” verden som påvirker vinstilen.
Pris 595,00 kr.
Påmelding og vinene
23 September – Tirsdag
Tema: Nord versus Sør-Rhône – Rhône dalen er høstens beste valg av både røde viner.
Pris 495,00 kr.
Påmelding og vinene
14 Oktober – Tirsdag
Tema: Smaking av viner fra Weingut Winter, Rheinhessen. Med Grosses Gewâchs på Riesling samt topp Chardonnay og Spätburgunder (Pinot Noir) fra kjølige Tyskland
Pris 495,00 kr.
Påmelding og vinene
28 Oktober – Tirsdag – NY DATO
Tema: Musserende engelske kvalitets viner smakes mot forskjellige typer Champagne (Champagne metoden)
Pris 795,00 kr.
Påmelding og vinene
04 November – Tirsdag
Tema: Lær deg hvordan du gjenkjenner druer med sine type riktige aromaer. Bruken av eik og lagring på bunnfall til aromaer av mineralitet.
Pris 495,00 kr.
Påmelding og vinene
11 November – Tirsdag
Tema: Viner til julematen – den perfekte matchen til tradisjonelle retter.
Pris 495,00 kr.
Påmelding og vinene