4 november – Aromaenes betydning i vin
Bli med på en lærerik og inspirerende smaking ledet av Master of Wine Mai Tjemsland, hvor vi utforsker hvordan ulike aromaer former vinens uttrykk og identitet. Fra friske, mineralske toner til modne og komplekse nyanser – vi lærer å kjenne igjen hva aromaene forteller om drue, terroir, vinifikasjon og lagring.
Gjennom en nøye utvalgt rekke viner får du oppleve bredden av aromaer fra klassiske europeiske regioner til nye vinområder. Denne smakingen gir deg et dypere forståelsesnivå og styrker din evne til å gjenkjenne og beskrive vinens mange fasetter.
Vinene vi smaker:
Petit Chablis, Chablisienne 2023, Burgund, Frankrike
Jean Pabiot Domaine des Fines Caillottes Pouilly-Fumé 2023, Loire, Frankrike
Francesco Tornatore Etna Bianco 2024, Sicilia, Italia
Felsina i Sistri Chardonnay 2022, Toscana, Italia
Brennan B2 Pinot Noir 2023, Gibbston, Central Otago, New Zealand
Cuilleron Syrah 2023 – Rhône, Frankrike
Valiano Vino in Musica 2013, Toscana, Italia
Opplev hvordan druenes karakter, jordsmonnets mineralitet og vinmakerens håndverk samspiller i aromaenes verden. En unik anledning til å utvikle både nese og gane under kyndig veiledning.
PRIS. 495,00
Dato: Tirsdag 4 november
Sted: Fondberg, Henrik Ibsens Gate 60B
Tidspunkt: Kl. 17.30 – 19.15