Vin til grillsesongen

Grillsesongen er godt i gang og det finnes et hav av matretter som kan legges på grillen.

Stekeskorpe, marinader og røykaromaer gir deg utfordringer for valg av riktig vin. Disse elementene krever viner med sødme, bra struktur og lette tanniner for å skape en god harmoni. 

Alle disse elementene kan gjøre det vanskelig å finne den rette vinen. Vi har derfor satt opp forslag som passer utmerket til de forskjellige typer råvarer som er mest vanlig å slenge på grillen.

Rødt kjøtt:

Mørkt oksekjøtt med litt fett (eks. Entrecote) 

Lammelår og lammekoteletter:

Kylling og lyst kjøtt:

Magert kjøtt som svin, kalv og lignende:

 

Fisk (laks):

Fisk (torsk):

Skalldyr:

Grønnsaker:

Soalheiro Vinho Verde Alvarinho 2020

SOALHEIRO VINHO VERDE ALVARINHO

189,90 kr

Pieropan Soave Classico

Pieropan Soave Classico

164,90 kr