Den norske julemat er tradisjonsmat og for mange har valget av drikke til maten vært det samme i generasjoner. Nettopp på grunn av dette er der mange som ønsker et tips om hva man som er det beste vinvalg til de forskjellige retter.
Nye generasjoner har imidlertid endret vaner, og vi drikker langt mindre akevitt og spiritus baserte produkter enn tidligere. Valget av vin er mer naturlig for de fleste og alkohol mengden reduseres i en tid hvor det er familien som står i sentrum.
Herunder finner du våre vinanbefalinger til de forskjellige juleretter som Pinnekjøtt, juleribbe, juletorsk eller lutefisk.
Riktig god jul fra alle oss.
Team Fondberg – Lars Heskjær
Juleribbe
Drikke
BIB under 4 ltr
Pinnekjøtt
Aperitiff/avec
California
Bordeaux
Juletorsk
Aperitiff/avec
Lutefisk
Aperitiff/avec
Drikke
Rakfisk
Aperitiff/avec
Champagne
Aperitiff/avec
Vilt
Drikke
Drikke