Høsten er lammesesong

Noe av det beste med høsten er lammesesongen for alvor starter.
Lam i alle varianter fra bog, skank eller filet er noe av det beste og mest smaksrike kjøttet man kan få tak i.

Lammelår eller lammestek er det vi oftest foretrekker, men anbefaler deg å titte inn på Maschmanns Matmarked for den fantastiske oppskriften på lammebaron med passende tilbehør.
Tilbehøret kan gjerne benyttes til andre lammeretter så klart. Klikk her

Maschmanns tilbyr lammekjøtt fra Gol og Sogn. Klikk her 

Vinvalget
Når det gjelder vinvalget så gjelder det å finne en vin med nok fylde og friskhet, men som også har nok tanniner til å renske opp i det smaksrike fettet som gjør lam så unikt.

Vinene vi anbefaler her vil passe bra med de forskjellige varianter av lammet.

Vi anbefaler alltid å lufte vinene i en karaffel god tid i forveien med en serveringstemperatur på maksimum 16° grader.

Velbekomme. 

Våre røde anbefalinger

Våre røde anbefalinger